Κάθε γυναίκα ονειρεύεται έναν γάμο ξεχωριστό και παραμυθένιο, διαφορετικό από όλους τους άλλους. Διαλέγει με προσοχή το νυφικό, τα παπούτσια, την εκκλησία και τα λουλούδια που θα στολίζουν εκείνη τη μέρα. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ιδέες ώστε να κάνετε εκείνη την ημέρα ακόμα πιο ιδιαίτερη! Μικρές λεπτομέρειες που μπορείτε να προσθέσετε και θα θυμάται κάθε καλεσμένος σας!

Στο σπίτι:

Η μέρα του γάμου, είναι μέρα χαράς και το σπίτι είναι πάντα γεμάτο με συγγενείς και φίλους που θα είναι δίπλα σας στην προετοιμασία. Έχετε διαλέξει το λικέρ, τα κουφέτα και τα γλυκά που θα προσφέρετε. Για να ξεφύγετε από τον κλασικό δίσκο, φτιάξτε τα δικά σας κουτάκια με τα αρχικά σας ή την ημερομηνία του γάμου και μέσα τοποθετήστε το κέρασμα και τα κουφέτα. έτσι οι καλεσμένοι σας δεν θα βρεθούν στη δύσκολη θέση να το φάνε εκείνη τη στιγμή και μπορούν να το πάρουν μαζί τους χωρίς να λερωθούν. Φτιάξτε μια όμορφη γωνία στο σπίτι με φαναράκια και λουλούδια και τοποθετήστε τα κουτάκια σε διώροφες και τριώροφες βάσεις.

IMG_0388

Μια ακόμη ιδέα είναι να αντικαταστήσετε τα κλασικά κουφέτα αμυγδάλου με “βότσαλα” γεμισμένα με ολόκληρους καρπούς φρούτων. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία γεύσεων και καλύπτουν όλα τα γούστα! Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι κάτι που όλοι θα θυμούνται!

Στην εκκλησία:

Πέραν από το στολισμό της εκκλησίας, ζητήστε να σας ετοιμάσουν και ένα τραπέζι υποδοχής για τους καλεσμένους που θα καταφθάνουν στον χώρο. Για τους καλοκαιρινούς μήνες κεράστε δροσιστικά ροφήματα όπως σπιτική λεμονάδα ή φραουλάδα και προμηθευτείτε μπουκαλάκια με νερό τα οποία θα είναι τοποθετημένα μέσα σε πάγο. Φτιάξτε ετικέτες στα χρώματα και το μοτίβο του γάμου για να εντυπωσιάσετε ακόμα περισσότερο.

690e815931b25f3f70d5acdbe263fc9b

Στις κυρίες μπορείτε να χαρίσετε βεντάλιες, οι οποίες πέραν του ότι είναι χρήσιμες, ειδικά στους πολύ θερμούς μήνες, θα μείνουν και σαν αναμνηστικό μαζί με την μπομπονιέρα.

ea0ff7a6e72ef955451cf0a8dbaa8bde

Για τους χειμερινούς μήνες κεράστε ζεστό κρασί ή ρόφημα σοκολάτας και αντικαταστήστε τις βεντάλιες με εσάρπες.

6eedaa4951e73f810a10014f495485ab

Για το ρύζι χρησιμοποιείστε σακουλάκια τυπωμένα με το δικό σας σχέδιο και μοιράστε τα μαζί με τις μπομπονιέρες.IMG_0216

Στην δεξίωση:

Μετά το γάμο, εκτός από το φαγητό και το ποτό που θα προσφέρετε, μπορείτε να ετοιμάσετε διάφορες δραστηριότητες για την ψυχαγωγία των καλεσμένων.

Ζητήστε από τους υπεύθυνους που θα αναλάβουν την δεξίωση σας, να τοποθετήσουν στις καρέκλες ραβδάκια με κουδουνάκια, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν κατά την είσοδο σας στο χώρο. Τα χρώματα από τις κορδέλες και οι ήχοι από τα κουδουνάκια θα δώσουν μια ιδιαίτερα ρομαντική νότα.

ebb358845e56ff5e37546240c5509986

Τοποθετήστε στην είσοδο του χώρου, ένα καλάθι με παπούτσια για χορό ή σαγιονάρες (σε περίπτωση που επιλέξετε κάποιο beach bar). Είναι κάτι που θα το εκτιμήσουν όλοι, ιδιαίτερα οι κυρίες με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια!

ac62e9be98dd6e5ac3fcec3bbe5c63fa

Χρησιμοποιήστε μια γωνία για το Photo Booth. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ για να χρησιμοποιήσετε και θα το λατρέψουν όλοι!

ce40405ca0aa878e0d00edd2c19249e1

Όταν το κέφι και ο χορός φτάσουν στην κορύφωση τους, ζητήστε να αντικαταστήσουν τον μπουφέ με ένα σταντ  με hot dog που θα συνοδεύει το ποτό των καλεσμένων.

Μοίρασε σε αυτούς που θα κλείσουν μαζί σας την βραδιά hangover kits, ένα χρήσιμο και χιουμοριστικό δωράκι για τους πιο στενούς σας φίλους!

f341d4312382f9df5ffb9858cc948e33

Μην φοβηθείτε να πρωτοτυπήσετε! Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να είστε σίγουροι ότι ο γάμος σας θα μείνει αξέχαστος! Για περισσότερες ιδέες και λεπτομέρειες στο σχεδιασμό του γάμου σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα των ειδικών μας.

Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας!

Τηλ: +30 2374 092 008

Email: info@bombom.gr


Related Posts