Για όλες τις μανούλες που ετοιμάζεται τη βάπτιση της κορούλας σας και ψάχνεται ένα ιδιαίτερο θέμα αλλά ταυτόχρονα πολύ κοριτσίστικο και γλυκό, σας έχουμε την πρόταση! Τσαγιέρες και φλυτζάνια σε συνδυασμό με cup cakes και πολλά γλυκά, δημιουργούν την πιο γλυκιά βάπτιση!

Οι συνδυασμοί στα χρώματα είναι πολλοί. Προτιμήστε το απαλό ροζ σε συνδυασμό με το βεραμάν ή το ανοιχτό σιέλ και παίξτε σε μοτίβα του φλοράλ και του πουά για το απόλυτο shabby chic ύφος! Για τις πιο τολμηρές συνδυάστε το παλ κίτρινο με το ροζ σε φλοράλ μοτίβο.

Το προσκλητήριο μπορεί να είναι σε κλασικό ύφος γεμάτο τσαγιέρες και γλυκά μέχρι το πιο περίπλοκο και ιδιαίτερο που μπορείτε να φανταστείτε

 

IMG_0261

IMG_0260

IMG_1336

IMG_1337

Για μπομπονιέρα επιλέξτε σαπουνάκια σε σχήμα τσαγιέρας ή κουτί στο αντίστοιχο θέμα!

IMG_1449 IMG_1383_2

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το ευχολόγιο! Διαλέξτε ξύλινο βιβλίο ευχών σε σχήμα τσαγιέρας. Ζητήστε μας να το διακοσμήσουμε στο ίδιο μοτίβο με το προσκλητήριο σας για μια πιο ολοκληρωμένη λύση.

IMG_0237

Όσο για τα γλυκά που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας, δεν θα μπορούσαν να είναι άλλα από τα πολύχρωμα cupcakes. Εμπλουτίστε το candy bar σας με πολύχρωμα macarons και κουφετάκια σε διάφορες γεύσεις!

Best-Cupcakes vintage-pastel-macarons vintage_cupcakes-2560x1600

photos via google

Και αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα οι τσαγιέρες είναι από τα αγαπημένα μας θέματα! Επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικά κι εμείς θα σχεδιάσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για εσάς, έτσι ακριβώς όπως τη θέλετε!

BomBom

info@bombom.gr

2374092008


Related Posts